Vårens aktiviteter på Toftastrand & Villa Vik

  • À la carte varje lördag på Villa Viks matsalar fram till och med 2 mars
  • Fredag 1 mars Premiär för vår Drive in Bakluckan
  • Tisdag 5 mars Fettisdagen – Beställ era semlor idag!
  • Lördag 9 mars Premiär för vårt nya middagskoncept Klassisk middag, Boka bord & läs menyn här
  • Fredag 12 april Mat & musik av Gårdsbykören på Villa Vik. Boka bord!
  • 19-22 april Serveras påskmeny på Villa Vik 12.30-15.30. Boka bord!
  • Söndag 26 maj Morsdagsbuffé på Villa Vik (boka bord) & sista sconesbuffén för säsongen på Toftastrand
  • Fredag 14 juni Skolavslutningsgrill på Villa Vik. Boka ert bord redan nu!

För middagsbokningar: 0470 652 90, knappval 2.
För frågor och beställningar till konditoriet: 0470 652 90, knappval 1

Bokcaféer i vår

27/2              Bokcafé

onsdag         Sofia och Camilla delar med sig av sina boktips.

Toftastrands Hotell och Konditori, kl. 17.00, fri entré

27/3             Bokcafé

onsdag         Petra och Moa delar med sig av sina boktips.

Toftastrands Hotell och Konditori, kl. 17.00, fri entré

24/4              Bokcafé

onsdag         Magnus och Linda delar med sig av sina boktips.

Toftastrands Hotell och Konditori, kl. 17.00, fri entré

Ny hotellchef & kökschef på plats!

Toftastrand Hotell & Konditori och Villa Viks matsalar växer och vi är glada över att presentera två nya medarbetare till teamet; Pauline Gustavsson som hotellchef för Toftastrand och Andrea Rätze som kökschef för Villa Viks matsalar.

Pauline är uppväxt i Torpsbruk, men kommer senast från Umeå där hon arbetat flera år med försäljning & marknadsföring främst inom hotell- & konferensbranschen. Matlagningen har tagit Andrea från Tyskland via Irland, England, Nya Zeeland till Sverige och nu till Villa Vik. Hon har tidigare erfarenhet av att arbeta som kökschef och brinner för ekologiskt, närodlat och att samarbeta med regionala producenter.

Pauline Gustavsson
Kontakt: pauline@villavik.se

Andrea Rätze
Kontakt: koket@villavik.se