En annorlunda jul

Precis som varje år har vi sett fram emot att bjuda in till vårt dignande julbord på Villa Vik och få fira jul med alla våra gäster under adventsveckorna. Tyvärr är inte julen 2020 som tidigare år och vi, precis som alla andra, har behövt ställa om så att vi så kan erbjuda ett säkert julfirande i år.
Den mindre gruppen eller familjen som önskar fira hos oss är varmt välkommen och vi lovar att se till att det är avstånd mellan borden, ingen trängsel och riktigt, riktigt god julmat. Vi avslutar med ett rejält dessertfat och de sötsaker ni inte orkar äta upp får ni ta med hem för att njuta vidare hemma.
Det kanske passar mer en julfrukost en helg istället – eller en julinspirerad Afternoon tea?

Vi erbjuder även olika former av catering av julbufféer, tallrikar och julpaket som är fyllda med våra godsaker och som alla är bakade och tillredda från grunden med ekologiska och närproducerade råvaror. Villa Vik kommer att ha sin egen MATLUCKA så att det enkelt går att hämta upp den mat som är beställd utan att behöva gå in på Villa Vik.

Förutom detta har vi skapat en mängd olika erbjudanden som passar er som endast träffas digitalt. Självklart ska den som sitter hemma och jobbar även få möjlighet till riktigt trevlig julfika med kollegorna?

Vi har även en egen julklappsbutik där du kanske hittar årets julklapp. Det går väldigt bra att beställa av oss och hämta upp den i vår Baklucka på Toftastrand.

Välkomna att sätta en guldkant på julen även detta år.