Vill du jobba med oss?

I hjärtat av Småland vid Toftasjöns sjökant ligger Toftastrand hotell och konditori och Villa Viks matsalar. En naturnära plats för konferens, bröllop, fest eller en fikapaus. Vår anläggning har eget bageri, café, hotell och restaurang och vår miljöprofil är grundläggande i alla delar av vår verksamhet. Omtänksamhet, upplevelse och kreativitet beskriver och fångar vad vi vill stå för nu och i framtiden. 

Vi tror på att om vi har roligt på jobbet och tillsammans så blir vi bättre i alla led. Vi hoppas att våra gäster blir glada av att vi är glada – då har vi lyckats!

Här behövs du:

Sjölundens bänkar

Kombinerad superhjälte

Du som älskar känslan att checka in på ett hotellrum och vet hur viktigt att just den känslan bygger hela hotellet – dig vill vi ha!

Vi tror att du även klarar att byta inriktning i bland och se till att ta emot hotellgäster eller se till att kaffet serveras på konditoriet. 

Vi behöver alltså en superhjälte som kan hoppa in när det behövs bäddas, dammsugas, kaffe ska bryggas eller rabatterna ska rensas i vår stora trädgård.

Vi erbjuder en flexibel tjänst där påhittighet och glimten i ögat premieras. Vi älskar tradition och samtidigt att hitta på nya överraskande hyss och idéer. Vi vill ha roligt på jobbet och hoppas att du vill vara med och ha skoj.

  • Halvtid upp till heltid – start senvåren/sommaren
  • Lön enligt kollektivavtal 
  • Erfarenhet av hotellstäd, inredning och kassavana är plus i kanten
  • Flytande svenska och våga prata engelska – ytterligare språk gör oss glada
Toftastrand morgon

Driven och glad propeller önskas till konditoriet

Vi har funnit vår propeller! Tack alla fantastiska stjärnor som sökt!!!

ingång Villa Vik

Allt-i-allon som vågar vara med

Välkomnande, rent, prydligt och en plats som skapar minnen är våra ledord i hela vår verksamhet, men inte minst i Villa Viks matsalar. 
Här är det bröllopsfester, minnesstunder, luncher, konferenser och härliga fester.
Vi kommer under  våren söka oss efter en till i teamet som finns där med öga för detaljer, ser till att det är rent, snyggt, kan hoppa in med extra ben och händer om det behövs. 
Vi återkommer med mer info.

Hör av dig till Helena Collin på helena@villavik.se med cv och beskrivning av dig och varför vi hittat rätt med dig i gänget.

Vi söker inga fler sommarjobbare och i vår kan tyvärr vi inte erbjuda fler PRAO-platser.

Vi är oerhört glada för alla som sökt extrajobb – det kommer fler chanser!