Lediga tjänster

I hjärtat av Småland vid Toftasjöns sjökant ligger Toftastrand hotell och konditori och Villa Viks matsalar. En naturnära plats för konferens, bröllop, fest eller en fikapaus. Vår anläggning har eget bageri, café, hotell och restaurang och vår miljöprofil är grundläggande i alla delar av vår verksamhet. Omtänksamhet, upplevelse och kreativitet beskriver och fångar vad vi vill stå för nu och i framtiden. Nu söker vi en kreativ konditor som vill bli en del av vårt team.

Konditor

Konditor med känsla för hantverk och kvalitet
På Toftastrand skapar vi uteslutande från grunden, därmed är det viktigt att du har ett stort intresse för hantverket. Du trivs med att arbeta självständigt och att vara en del av ett team.

Då vi är en mindre verksamhet är det viktigt att du som person har en inställning att vi hjälps åt, är flexibla och tycker om att ta ansvar. Att den ena dagen inte är den andra lik gör dig ingenting. Du är trygg i dig själv och kan behålla lugnet när det blir stressigt men även se vad som behöver göras under lugnare stunder.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har minst en gymnasieexamen. Har du vidareutbildat dig inom yrket eller har några års erfarenhet som bagare/konditor är det meriterande.

Vi erbjuder
Ett roligt och fartfyllt arbete i en trivsam miljö! Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är varierande, till största del dagtid men även helger och tidiga morgnar.

Lön och tillträde enligt överenskommelse.

Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Skicka din ansökan till jessica@villavik.se senast 1 april.