Lediga tjänster

I hjärtat av Småland vid Toftasjöns sjökant ligger Toftastrand hotell och konditori och Villa Viks matsalar. En naturnära plats för konferens, bröllop, fest eller en fikapaus. Vår anläggning har eget bageri, café, hotell och restaurang och vår miljöprofil är grundläggande i alla delar av vår verksamhet. Omtänksamhet, upplevelse och kreativitet beskriver och fångar vad vi vill stå för nu och i framtiden. 

Just nu söker vi städpersonal!

Vi söker städpersonal till vårt hotell med start omgående. Är det dig vi söker?

Arbetsuppgifter 
Arbetet innebär städning av hotellrum, samt allmänna utrymmen så som matsal och konferenslokaler. Vi är en familjär verksamhet som samarbetar över avdelningarna och arbetar tillsammans för att ge gästen den bästa upplevelse vi kan erbjuda. 

Sysselsättningsgrad är tillsvidare cirka 50%. Arbetstiden är förlagd på dagtid.
Vi tillämpar provanställning.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som gillar ordning och reda och har ett öga för detaljer. Du kan behålla lugnet när arbetet blir stressigt och värdesätter att göra ditt arbete både effektivt och noggrant. Du har lätt för att kommunicera med andra och tycker om att jobba både självständigt och med andra. Tidigare erfarenhet av hotellstäd är meriterande.

Ansök idag!
Om du känner att detta är tjänsten för dig så ber vi dig att maila din ansökan till husfru@villavik.se så snart som möjligt. 
Märk ansökan med “jobbansökan städ”. Vi ser gärna att följande finns med i mailet: namn, telefon, e-post samt bifogat CV och lite kort information om dig själv.

För frågor om tjänsten kontakta hotellchef Pauline på pauline@villavik.se eller telefon 0470 652 90.

Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!