Våra menyer

Buffémeny

Minimum 20 personer. Vi har fler förslag på buffeér på vår cateringmeny om du vill beställa buffé för avhämtning.

Lilla buffén

Citron och basilikamarinerad kycklingfilé med grillad aubergine, paprika och zuccini

Rostbiff med glacerad smålök

Krämig potatissallad med gräslök, äpple och inlagd gurka

Creme på kronärtskocka och rostad vitlök med paprikacrustini

Tapenade

Två sorters bröd från Toftastrand och vispat smör

Pris: 215 kr per person

Villans gröna

En vegetarisk buffé som du kan välja som den är eller lägga till en fisk eller kötträtt

Creme på kronärtskocka och vitlök med paprikacrustini

Potatis och rotfruktsallad med purjolök och örtvinägrette

Tomatsallad med coctailmozarella och basilika

Portionspajer med kantareller och lagrad prästost

Sallad på rödbeta, toppad med chevré, honung och rostade pumpakärnor

Tapenade

Två sorters bröd från Toftastrand med vispat smör

Pris: 235 kr per person

Kronobergaren

En mellanstor buffé med smaker från de småländska skogarna

Rökt småländsk vildgris med creme på Karl-Johansvamp samt picklad rödlök

Rostbiff med glacerad smålök

Potatis och rotfruktsallad med purjolök och örtvinägrette

Kavringscheesecake med rökt lax och pepparrot

Portionspajer med svamp och lagrad prästost från Emåmejeriet

Två sorters bröd från Toftastrand och vispat smör

Pris: 255 kr per person

Lyxbuffé

En stor buffé med våra godaste delikatesser, när du vill ha något extra.

Ceviche på bla. lax och räkor, serveras i glas

Kalixlöjrom med rödlök och creme fraiche, serveras på sked

Marinerad laxfilé med örtsås

Pepparstekt oxfilé

Potatisgratäng med vitlök och timjan

Minikrustad med soltorkad tomat och parmachips

Tomatsallad med coctailmozzarella och basilika

Brieost och druvor

Två sorters bröd från Toftastrand med vispat smör

Pris: 395 kr per person

Vi vill ge våra gäster det bästa vi kan erbjuda! Därför använder vi i största möjliga utsträckning närodlade, ekologiska och lokalproducerade råvaror. Villa Vik och Toftastrand är miljödiplomerade sedan 2008.