Löjrom från Vänern serveras med råraka på ekologisk potatis från Kråkenäs, rödlök, syrad grädde samt gelé på fläder och lime
Krämig skaldjurssoppa med halstrade pilgrimsmusslor på sauterad babyspenat, cognacgrädde samt vår egen fänkålsgrissini
Ceviche på gös från Åsnen med mango, chili, koriander och lime, serveras med chips på Toftastrands surdegsbröd
Husets rökta flankstek från småländska gårdar serveras med machésallad, picklad jordärtskocka, lingonbalsamico samt Harshults kofeta
Varmrätter
Citronsmörstekt rödingfilé, serveras med sauterad sparris, rostad blomkålspuré och confiterade körsbärstomater samt proseccoskum med regnbågsrom
Lågtempererad småländsk oxfilé, serveras med rökt sidfläsk och ostronskivling, sauterad Bella Verde, sotad schalottenlök och persiljerotspuré smaksatt med tryffel samt Madeirasås
Ört & vitlöksmarinerad dovhjort, serveras med marmelad på ekologisk rödlök och vinbär, grillade betor, säsongens primörer samt timjansky
Välj ett av följande tillbehör:
Potatisgratäng med timjan och vitlök Rotfruktskaka gratinerad med Emåmejeriets klosterost Örtslungad ekologisk potatis Potatisfondant, confiterad med rosmarinsmör
Desserter
Bakad mjölkchokladpastej med färska bär, husets yuzusorbet och basilikaflarn
Husets desserttrio med crème brûlée, minipavlova med lemoncurd och bär samt vår egen glass på citronmeliss från Björkekull
Vitvinspocherat päron med smulor på Kvibilles ädelost, rostade valnötter och körvelsirap
Isad rabarbersoppa med pannacotta smaksatt med rosmarin, serveras med violmaräng och jordgubbar
Om du är sugen på något extra: Sorbet på rödbeta från Solmarka gård med svartpeppar och Kiviks äppelcider + 55,-/pers