Våra menyer

Festmeny

Endast förbeställning – minimum 20 personer.

Förrätter

  • –   Löjrom från Värnen serveras med råraka på ekologiska potatis, rödlök,
    syrad grädde och gelé på fläder och lime.

    –   Skaldjurssallad med handskalade räkor och kräftstjärtar, serveras med ekologiskt ägg
    från Linnebjörke gård, smörrostat rågbrödsflarn och dijonmajonnäs.

    –   Kryddstekt ankbröst från Munka-Ljungby, serveras på rostad brioche med sallad på granatäpple och blodapelsin, samt reduktion på svarta vinbär och rostade pistagenötter.

    –   Krämig skaldjurssoppa serveras med halstrad pilgrimsmussla, sauterad babyspenat,
    picklad fänkål och rostade briochekrutonger.

Varmrätter

  • –   Halstrad rödingfilé serveras med sparris och edameböna, rostad blomkålspuré,
    confiterade körsbärstomater samt Proseccosås med regnbågsrom.

    Lågtempererad svensk oxfilé, serveras med filodegsinbakad rilette på oxkind från Dalsjöfors, persiljerotpuré med ramslök, säsongens grönsaker samt rödvinssås.

    –     Lågtempererad, örtmarinerad dovhjortsinnanlår, serveras med spetskålstimbal , sauté
    på kantareller, salladslök och ostronskivling, pulver på Karl-Johansvamp samt viltsky.

    Välj tillbehör av följande:

    Potatisgratäng med timjan och vitlök.
    Potatisqroquette med lagrad prästost.
    Örtslungad färskpotatis.
    Timjanrostad Amadinepotatis.

Desserter

  • –    Bakad mjölkchokladpastej serveras med sommarbär, krispigt hasselnötflarn
    samt husets limeyoghurtssorbet och brynt smörkola.

    –    Villans desserttrio med vanilj och hallonpannacotta, minipavlova med passionsfruktscreme och
    bär samt husets lönnsirapsglass med maltsmulor.

    –      Isad rabarbersoppa med pannacotta smaksatt med rosmarin och citron,
    serveras med violmaräng och jordgubbar.

Pris

  • 1 rätt
    375 kr
  • 2 rätter
    485 kr
  • 3 rätter
    595 kr