Våra menyer

Festmeny

Endast förbeställning - minimum 20 personer.

Förrätt

  • Löjrom från Vänern, serveras med vispad créme fraiche, rödlök samt råraka på ekologisk potatis från Kråkenäs samt flädergelé

     

    Kräftssoppa serveras med picklad gulbeta från Solmarka gård, havskräfta, dillcreme,sikrom och rostat rågbrödsflarn.

     

    Carpaccio på oxfilé, serveras med prästostcreme med tryffel, svart trumpetsvamp, friterade surdegskrutonger och vattenkrasse

     

    Husets skagen på räkor och kräftor, toppade med Kalix löjrom, serveras med smörkavlat dinkelkex och dillolja

Varmrätt

  • Halstrad regnbågsöring, serveras med sauté på sparris, rädisa och edameböna, citronpicklad fänkål, champagnesås, forellrom och dillslungad potatis

  • Örtrullad småländsk kalvrygg, serveras med sparriscreme, rödvinssky och friterad ostronskivling

  • Ytterfilé på dovhjort, serveras med puré och krisp på jordärtskocka, betor från Solmarka gård och svartvinbärssky

Tillsammans med ett av följande potatistillbehör

Timjankryddad potatisgratäng

Pankopanerad potatiskaka med lagrad prästost från Emåmejeriet

Sauté på delikatesspotatis från Solmarka gård med svamp och vårlök

Potatisfondant

Dessert

  • Isad hallonsoppa serveras med pannacotta på rostad vit choklad samt saltrostad mandelcrisp

  • Chokladfondant bakad i kopp fylld med passionsfruktsganache, serveras med husets dulceyglass

  • Chokladkolafylld tartelett med pistageglass och limoncellomarinerade jordgubbar

  • Smaker från sommarskafferiet, tre små desserter som serveras tillsammans
    Jordgubbspannacotta med basilika
    Mandelkaka med rabarber och creme anglaise
    Husets fläder och citronglass med havrecrunch

     

Pris

  • 1 rätt
    375 kr
  • 2 rätter
    485 kr
  • 3 rätter
    595 kr