Våra menyer

Klassisk Lördag

Nu öppnar vi upp matsalen på lördagseftermiddagarna där vi blickar tillbaka på klassiska rätter till största delen tillagade av råvaror från våra lokala producenter. Njut av mat och dryck under kristallkronorna till tonerna av flygelmusik där våra duktiga pianister spelar olika stycken under eftermiddagen.

Menyn serveras lördagar från 9:e mars kl.14.00-19.00

Förrätter

  • Fransk löksoppa med gruyèregratinerat surdegsbröd från Toftastrand
    85
  • Räkcoctail med avocado, handskalade räkor och rhode islanddressing, toppad med sikrom
    105
  • Carpaccio på oxfilé med parmesanflingor, rostade pinjenötter och ruccola
    115

Varmrätter

  • Boeuf Bourguignon på småländsk högrev med karamelliserad scharlottenlök, skogschampinjon och rökt sidfläsk, serveras med pressad, ekologisk potatis
    195
  • Coq au vin blanc på tupplårfilé från Munka-Ljungby, serveras med ekologiska rotfrukter och persiljestekt potatis
    215
  • Villans Bouillabaisse med dagens fisk, blåmusslor och räkor, serveras med nybakat bröd från Toftastrand och ruille
    255
  • Hängmörad, grillad entrecote, 200 g, från Småländska gårdar med cafè de Parissmör, pommes Anna, rödvinssky och säsongens grönsaker  
        275:-

Dessert

Välj dina favoritdesserter från vår dessertvagn där vi serverar små sötsaker som bla.

Husets praliner, Crème brûlée , pannacotta, ostar och bagarnas bakverk 35:- st

Boka ert bord idag!
Telefon: 0470 652 90, knappval 2