Våra menyer

Klassisk Lördag

Nu öppnar vi upp matsalen på lördagseftermiddagarna där vi blickar tillbaka på klassiska rätter till största delen tillagade av råvaror från våra lokala producenter. Njut av mat och dryck under kristallkronorna till tonerna av flygelmusik där våra duktiga pianister spelar olika stycken under eftermiddagen.

Menyn serveras lördagar från 18/1 till  4/4  kl.14.00-19.00

Förrätter

  • Krämig soppa på jordärtskocka, serveras med krasse och picklad jordärtskocka samt parmesanchips
    89
  • Råraka på ekologisk potatis från Solmarka gård, serveras med löjrom från Vänern, rödlök och vispad créme fraiche
    125
  • Vår egenrökta flankstek, serveras med Machésallad, lingonbalsamico, päron samt kofetaost från Harshult
    105

Varmrätter

  • Boeuf Bourguignon på småländsk högrev med karamelliserad schalottenlök, skogschampinjon och rökt sidfläsk, serveras med pressad, ekologisk potatis
    195
  • Rosastekt, svenskt vildandsbröst med körsbärssky, krämig svamprisotto samt rostade ekologiska betor från Solmarka gård
    255
  • Citronpepparstekt torskrygg, serveras med vitvinsås och gravad äggula samt sauterad fänkål, gurka, äpple och örtslungad potatis
    255
  • Hängmörad, grillad Entrecoté (200 g) från Småländska gårdar med Café de Parissmör, potatisgratäng och rödvinssky samt säsongens grönsaker
    295

Dessert

Dessertbuffé med husets sötskaer, vår egen ostkaka, pannacotta, mousse, Toftastrands tårtor, ost, kex, frukt och praliner
115,-

Boka ert bord idag!
Telefon: 0470 652 90, knappval 2