Våra menyer

Klassisk Lördag

Nu öppnar vi upp matsalen på lördagseftermiddagarna där vi blickar tillbaka på klassiska rätter till största delen tillagade av råvaror från våra lokala producenter. Njut av mat och dryck under kristallkronorna till tonerna av flygelmusik där våra duktiga pianister spelar olika stycken under eftermiddagen.

Menyn serveras lördagar från 5 oktober till 16 november kl.14.00-19.00

Förrätter

  • Höstens sallad på ekologiska betor från Solmarka gård serveras med machésallad, chevré, rostade nötter och balsamicosirap
    105
  • Räkcoctail med avocado, handskalade räkor och rhode islanddressing, toppad med sikrom
    105
  • Krämig soppa på jordärtskocka serveras med parmesanchip
    85

Varmrätter

  • Boeuf Bourguignon på småländsk högrev med karamelliserad scharlottenlök, skogschampinjon och rökt sidfläsk, serveras med pressad, ekologisk potatis
    195
  • Rosastekt, svenskt vildandsbröst serveras med körsbärssky, rödvinsrisotto och friterad grönkål från Ugglekull
    255
  • Husets fisk- & skaldjursgryta med dagens fisk och skaldjur, saffranspotatis och aioli samt krutonger på Toftastrands surdegsbröd
    255
  • Hängmörad, grillad ryggbiff 200 g, från småländska gårdar med kryddsmör, potatisgratäng, rödvinssky och säsongens grönsaker
        295:-

Dessert

Villans Dessertbuffé med bl.a pannacotta, mousse, tårtor, ostkaka, fruktfat, ostar och praliner
115,-

Boka ert bord idag!
Telefon: 0470 652 90, knappval 2