Våra menyer

Påskmeny 2020

Serveras påskafton och påskdagen 12.00-15-30.
Ring 0470 652 90, knappval 2 för att boka bord

Nytt för i år är att vi även erbjuder påskmiddag på avhämtning. Läs mer här!

Förrätt

Villans skaldjurstallrik med skagen på danskt rågbröd från Toftastrand,
råraka toppad med créme fraiche, rödlök och sikrom
samt gratinerad havskräfta med limedip. 

eller

Krämig sparrissoppa serveras med krispigt småländskt sidfläsk,
64-gradigt ekologiskt ägg från Linnebjörke gård
samt parmesanchips och marinerade sparristoppar

Varmrätt

Lågtempererat lamm från småländska gårdar, serveras med rostad vitlökssky,
rotfruktsmuffins med prästost, karamelliserad pärllök och lingon
samt sauterade haricots verts och vaxbönor 

eller

Citronsmörstekt gös på sauterade vårprimörer
serveras med ramslöksskum, bakad körsbärstomat och forellrom,
 friterade chips på jordärtskocka samt saffranslungade kulpotatis

eller

Krämig risotto på pärlcouscous smaksatt med ramslök
serveras med sauterade primörer, confiterade körsbärstomater,
Villans grillade halloumi samt friterad basilika från Björkekull

Dessert

Desserttallrik med crème brûlée, vaniljbakad rabarber
och Villans jordgubbssorbet

1 rätt                        275;-

2 rätter                     375;-

3 rätter                      485;-

Glad påsk!