Skip to main content

VarukorgKanotuthyrning

En dag på sjön

Visste ni att förutom närheten till Toftasjön har vi endast 1 km över sjön till Notteryds naturreservat. Vad kan inte bli mer somrigt än att ta med en nypackad mumsig picknick och paddla över till en mysig vik och njuta!

Toftasjön är även knuten till en av våra största sjöar – Helgasjön – med många öar och vikar att upptäcka. Med en kanot är det bara att glida under väg 23 för att byta sjö.

Vi hyr ut klassiska kanoter för två personer. Du kan boka genom att maila konditori@villavik.se eller helt enkelt komma förbi och se om någon av våra kanoter är lediga. Vi förser er med flytväst och paddlar och sedan är det bara att glida ut på upptäcktsfärd.

Och självklart packar vi mer än gärna ihop en picknick till er med mumsiga smörgåsar eller någon bulle – det hör ju till!

Kanot fyra timmar 300 KR

För den kortare turen kanske fyra timmar räcker. Viktigt att kanoten är återlämnad innan vi har gått hem på konditoriet (vardagar 19.00 och helgen 17.00).

Kanot heldag 550 kr

Ute på vattnet hela dagen? Även om det är kanske över åtta timmar så är det av vikt att kanoten är återlämnad innan vi har gått hem på konditoriet (vardagar 19.00 och helgen 17.00).

Picknick stora paketet 185 kr

Picknick med termos med kaffe eller the, dubbel spenatfralla med brie, ost och grönsaker, en frukt, en flaska Rscued juice och en nybakad bulle som efterrätt. Vi skickar med servetter i den lilla picknickväskan som vi tillsammans med termosmuggen lånar ut under färden.

Picknick lilla paketet 95 kr

Picknick med kaffe eller the, en frukt  och en nybakad bulle som efterrätt. Vi skickar med servetter i den lilla picknickväskan som vi tillsammans med termosmuggen lånar ut under färden.

BOKNINGSREGLER:
Du ska vara minst 16 år för att hyra kanot och god simkunnighet är ett krav.  All paddling sker på egen risk.

Det är hyrestagarens ansvar att återlämna kanot och tillbehör i samma skick som vid utlämnandet. Om något skadats eller saknas regleras detta direkt med personal på plats: Förlorad flytväst 550 kr. Förlorad paddel 850 kr.

Skada på kanot bedöms utefter skada och hyrestagaren blir därefter ersättningsskyldig.

Vid förbokning håller Toftastrand bokningen 30 min efter överenskommen bokningstid.
Kanoten och eventuell picknickväska ska återlämnas under konditoriets öppettider eller efter överenskommelse med personalen.