Vi satsar inför framtiden

Pressmeddelande

När hotellchef Pauline Gustavsson i sommar går på föräldraledighet väljer Toftastrand Hotell & Konditori och Villa Viks matsalar att ta tillfället i akt och tillsätta en utvecklingschef. Syftet med den nya rollen är att ta nästa steg i utvecklingen av verksamheten och skapa nya affärsmöjligheter, framförallt kopplat till konferens och upplevelser.

Rekryterad till rollen som hotell- och utvecklingschef är Helena Collin, som närmast kommer från  AB Destination Småland, där hon främst har arbetat med Glasriket och konferensverksamhet. Helena har därtill en gedigen och bred bakgrund inom affärsutveckling och service.

-Vi är verkligen glada att Helena Collin har valt att arbeta med oss. Det är alltid svårt att ersätta en så bra hotellchef som vi har i Pauline, men med Helena får vi även en affärsutvecklare som kommer att bli en viktig kugge i vår fortsatta utveckling här på Toftastrand och Villa Vik. Det är givetvis prövande tider för hela besöksnäringen, men vi väljer att göra det bästa av den här tiden och satsa för framtiden istället för att bromsa. Helena är en viktig del i den strategin, säger Jessica Goodwin, VD och grundare av Toftastrand Hotell & Konditori och Villa Viks matsalar.

På Toftastrand och Villa Vik kommer Helena Collins uppdrag främst att vara att utveckla koncept kring destinationsutveckling och konferens, två områden med outnyttjad potential och fler affärsmöjligheter.

Jag ser fram emot att få vara med i gemenskapen i ett familjeägt bolag som detta är, och ta mig an utmaningen att utveckla verksamheten vidare. Behovet och viljan att mötas kommer alltid att finnas, men som hotell- och konferensanläggning måste man tänka nytt och kunna erbjuda sina gäster fler och nya koncept att göra det på. Det är en erfarenhet som inte minst den här våren gett oss och som jag kommer att jobba med, säger Helena Collin.

Helena Collin tillträder rollen, som är ett vikariat, den 1 juli 2020.

 

Toftastrand Hotell & Konditori och Villa Viks matsalar är ett familjeägt företag som startades i liten skala 1993 och har vuxit under åren till ett besöksmål med det lokalproducerade, det naturnära och den personliga servicen i centrum.
2019 utsågs vd och grundare Jessica Goodwin till Årets företagare i Växjö kommun av Företagarna Växjö och året dessförinnan fick bolaget utmärkelsen Årets Turistentreprenör i södra Småland.
Toftastrand Hotell & Konditori och Villa Viks matsalar erbjuder restaurang och konditori samt hotell och konferensverksamhet.