Serveras i Villa Viks matsalar för det lite större sällskapet.
Kontakta restaurangen via e-post eller telefon för bokning av er sammankomst.
Priser är per person, exklusive dryck.
Villans egenrökta regnbågslax med örtcreme.
Lågtempererad småländsk ryggbiff.
Minipaj med svamp och lagrad prästost.
Örtcheesecake på kavringsbotten.
Petit choux fylld med skagen på handskalade räkor.
Plocksallad med citronvinägrette och parmesan.
Krämig potatissallad med gurka, kapris och purjolök eller timjankryddad potatisgratäng + 20:-
Nybakat bröd och vispat smör
För sällskap på minst 20 personer
Örtmarinerad, svensk kycklingfilé med rostade grönsaker.
Tunnskivad, småländsk fläskytterfilé med rödlök och dijonmarinad.
Minipajer med svamp och lagrad prästost.
Krämig potatissallad med gurka, kapris och purjolök.
Tomatsallad med fetaost och kalamataoliver.
Nybakat bröd och vispat smör.
För sällskap på minst 12 personer
Sallad på ekologiskt matvete med rostad paprika och ruccola.
Portionspajer fyllda med tomat, fetaost och rödlök.
Örtcheesecake på kavringsbotten.
Röda och gula betor med chevré, timjanhonung och pumpakärnor.
Pesto på rostade solrosfrön och lagrad prästost.
Queneller på svenska bönor och koriander, mojo rojo och yoghurtsås.
Petit choux fylld med Karl-Johancrème.
För sällskap på minst 20 personer
Skagenröra med handskalade räkor på Toftastrands grova rågbröd.
Husets egenrökta regnbågslax med örtcreme.
Petit choux fylld med färskostcreme med soltorkad tomat.
Tomatsallad med kalamataoliver och fetaost.
Tartar på kallrökt laxfilé, gurka och kapris toppad med pepparrotscreme.
Lågtempererad småländsk ryggbiff med dragonaioli.
Timjankryddad potatisgratäng.
Ostbricka med 3 sorters ost, vindruvor och kex.
Två sorters bröd från Toftastrand med vispad smör.
För sällskap på minst 20 personer
Skagenröra på kräftor och handskalade räkor, serveras på Toftastrands rågbröd.
Portionspaj med svamp och lagrad prästost från Emåmejeriet.
Örtcheesecake på kavringsbotten.
Kryddiga grillspett på kycklingfärs, serveras med tomat och koriandersalsa.
Minikrustad med creme på soltorkad tomat.
Petit choux-rulle fylld med rökt lax och pepparrot.
För sällskap på minst 20 personer