Skip to main content

0470 – 652 90

Välkommen till Villa Viks matsalar

matsal sedan 1883

Villa Vik har sedan byggnades uppfördes varit platsen för många middagar och fester. De första dryga 100 åren som privatbostad, men sedan 2004 bjuder vi in våra gäster att kunna njuta av en vacker miljö för möten och fest.
Här serverar vi vår hotellfrukost, lyxig lunch på vardagar med kak- och tårtbuffé som avslutning och vid specifika datum olika event på kvällar och helger. I våra matsalar anordnar vi allt från fester, dop, minnesstunder, bröllop till så mycket mer.

Varmt välkommen till oss på Villa Viks matsalar.

Lunch på Villa vik

Hos oss äter du en tvårätters lunch där vi vill lyfta fram våra svenska och framförallt våra småländska råvaror från lokala producenter. Till maten serverar vi nybakat bröd och vispat smör. Efter maten ingår ekologiskt kaffe och en buffé med husets söta bakverk.

Pris för tvårätters lunch samt kaffe med husets söta bakverk, 289 kr
Endast varmrätt, ekologiskt kaffe och buffé av söta bakverk kostar 229 kr

Vecka 38

18-22 september

 • Förrätt

  Gräddkokt småländsk svamp smaksatt med tryffel på rostad brioche, serveras med citrondressad sallad, picklad silverlök och potatiscrisp 

 • Varmrätt

  Majskycklingbröst från Munka-Ljungby, serveras med krokett på vete från Västgötaslätten, sallad på syrad rödkål och bladspenat samt smörad anksky 

 • eller

  Stekt, panerad flundrafilé, serveras med sauce verte, lättpicklade grönsaker, dillslungad färskpotatis och gräslöksolja

 • eller

  Vegetarisk boeuf bourguignon på betor från Solmarka gård, toppad med chevrécrème och gremoulata samt puré på mandelpotatis 

Om elbilen tar er till våra matsalar kan även den få laddning. Det finns tre laddstolpar för sammanlagt sex bilar med 22 kWh på grusparkeringen nedanför Villa Vik.

Våra ordinarie öppettider

 • Frukost vardagar
  07.00-10.00
 • Frukost helg
  07.30-10.30
 • Lunch mån – fre
  11.30-13.30

Besök oss även vid speciella tillfällen

Vill du boka en middag eller lunch vid ett speciellt tillfälle? Eller besöka oss under kvällen?  Kontakta oss och se mer information via knapparna nedan.

Bussresa

Åker ni långvägar och är i ett större sällskap? Läs då mer om vårt anpassade busspaket.


Frukost på Villa vik

Starta dagen hos oss med vår uppskattade frukostbuffé. Boka in dig själv för en lugn stund på morgonen eller njut av en härlig frukost tillsammans med familjen. Frukostbuffén är fylld med nybakat bröd från vårt bageri, yoghurt, olika müsli, ägg, marmelader, pålägg och inte minst vår egengjorda nötkräm med mycket mera.

Säg gärna till när ni bokar om det önskas alternativ utan tillsatt gluten på frukosten.

Frukostens öppettider

Vardagar mellan kl. 07.00-10.00
Helger 07.30-10.30


KOSTNAD:

Vuxen 229 kr
Barn 7-12 år 179 kr
Lite mindre barn 2-6 år 129 kr