Konferens i rofylld miljö

Närhet till naturen inspirerar till nya idéer

Närhet till naturen inspirerar till nya idéer. Hos oss kan ni mötas och konferera i ostörd miljö och samtidigt njuta av god mat och dryck. Vare sig ni väljer att ha er konferens i sekelskiftsmiljö på Villa Vik eller på mysiga Toftastrand, erbjuder vi ljusa lokaler med modern utrustning för att din konferens skall bli så bra som möjligt. 

Ring 0470 - 652 90 för att boka konferensrum eller maila oss på info@villavik.se.

Konferens på Villa Vik

För en givande konferens erbjuder vi tekniskt välutrustade lokaler i en avstressande och fridfull miljö. Totalt finns 120 konferensplatser fördelade på 4 konferenslokaler. Utöver dessa finns det tillgång till 3 välutrustade grupprum. 

Maten i fokus

Hos oss äter du en tvårätters lunch där vi vill lyfta fram våra svenska och framförallt småländska råvaror från våra lokala producenter. Till maten serverar vi nybakat bröd, Toftastrands kumminknäcke samt kolsyrat vatten. Efter maten ingår ekologiskt kaffe och husets söta bakverk.  Vårt eget bageri bakar alltid något läckert till kaffepausen. Middagen serveras i vår stämningsfulla matsal.

Våra konferenspaket

Välj ett konferensförslag nedan eller kontakta oss så skapar vi ett konferenspaket efter era önskemål. 

Halvdagskonferens

Förmiddagskonferens 08.00-12.00

Här startar ni med förmiddagskaffe, nybakade frallor från Toftastrand, yoghurt och vår egen musli. Lunchen består av förrätt och varmrätt tillagat av till stor del lokala råvaror, smör och bröd. Ni avslutar lunchen med ekologiskt kaffe och husets söta bakverk. Konferenslokal, block och penna samt frukt, godis och vatten ingår i ert konferenspaket

Pris 372:-/person ex moms

Eftermiddagskonferens 13.00- 17.00

Eftermiddagskonferensen börjar ni med vår lunch som består av förrätt och varmrätt tillagat av till stor del lokala råvaror, smör och bröd. Ni avslutar lunchen med ekologiskt kaffe och husets söta bakverk. Till eftermiddagskaffet serverar vi ett gott bakverk och en uppfriskande smoothie. Konferenslokal, block och penna samt frukt, godis och vatten ingår i ert konferenspaket.

Pris 372:-/person ex moms

Till detta tillkommer lokalhyra beroende på storleken på det rum som ni önskar konferera i.

Heldagspaket

Här startar ni med förmiddagskaffe, nybakade frallor från Toftastrand, yoghurt och vår egen musli. Lunchen består av förrätt och varmrätt tillagat av till stor del lokala råvaror, smör och bröd. Ni avslutar lunchen med ekologiskt kaffe och husets söta bakverk Till eftermiddagskaffet serverar vi ett gott bakverk och en uppfriskande smoothie.

Konferenslokal kl 8-17, skrivblock och penna, whiteboard, blädderblock, projektor

Frukt, vatten och godis i anslutning till lokalen.

Pris 440:-/person ex moms

Till detta tillkommer lokalhyra beroende på storleken på det rum som ni önskar konferera i.

Heldagskonferens med övernattning

Här startar ni med förmiddagskaffe, nybakade frallor från Toftastrand, yoghurt och rostade nötter. Lunch serveras på Villa Vik med vårt stora salladsbord, soppa, varmrätt, dryck, kaffe och kaka. Eftermiddagskaffet serveras med något läckert från Toftastrands konditori samt en uppfriskande smoothie.

Konferenslokal 8 timmar, skrivblock och penna. Frukt, vatten och godis i anslutning till lokalen.

På kvällen serverar vi en 2-rätters middag, inspirerad av säsongens skafferi. Efter maten kan ni avsluta dagen i soffgrupperna i finrummet på Toftastrands övervåning. Vi dukar upp kaffe till er och om ni vill beställa andra drycker ordnar vi detta.

Efter en god natts sömn vaknar ni till doften av nybakat från konditoriet och ni är välkomna till frukost. Är solen framme är det mysigt att äta sin frukost på altanen med utsikt över Toftasjön och kanske till och med ta ett morgondopp!

Pris per offert

Önskar 3 rätters meny istället så ordnar vi gärna detta, tillkommer kr/person  ex moms extra.

Enkelrum 300 :- ex moms extra. 

Vill ni fortsätta med ytterligare en konferensdag bokar ni en hel eller halvdag till.