Fira påsken på Villa Vik
Nu närmar sig vårens mest familjära och mysiga helg – påskhelgen.
Passa på att unna hela familjen en härlig stund i våra matsalar.
Påskafton 13.00 – 17.00
Påskdagen 13.00 – 15.00
425 kronor per person för förrätt, huvudrätt samt en dessertbuffé. Ni kan välja mellan tre olika huvudrättsalternativ varav ett vegetariskt alternativ.
För barn upp till 12 år erbjuds en barnmeny för 225kr Den består då av förrätt med melon och skinka, huvudrätt serveras köttbullar med gräddsås och potatis och som avslutning finns dessertbuffén för hela sällskapet.
Om ni önskar bo över har vi ett specialerbjudande på hotellet – 550 kr för del i dubbelrum inklusive Villa Viks härliga helgfrukost. Vänligen skicka en bokningsförfrågan till hotell@villavik.se med antal och datum.
Vi är så tacksamma om ni redan vid bokning uppger eventuell allergi som vi ska ta hänsyn till.
Påskmenyn
Förrätt
Fyra små påskinspirerade snittar:
- Petit choux fylld med Skagen
- Laxrulle med färskost och pepparrot
- Gubbröra på Toftastrands rågbröd
- Linnebjörkeägg med kaviarcrème och matjessill
Varmrätt
Rosmarinstekt lammentrecote från utvalda svenska gårdar, serveras med bakade tomater, potatiskaka smaksatt med chèvre, örtströssel, puré på palsternacka och vitlök samt madeirasky
eller
Halstrad gösfilé från Åsnen, serveras med vinsås med syrad schalottenlök och rapsolja från Gunnarshög, lättsauterad sommarkål, sparris, vårlök och hummerolja
eller
Arancini på ekologiskt ris, serveras med zucchini, kronärtskocka och ostronskivling, rostad paprikacrème och yoghurtsås
Dessertbord
Sötsaker från vårt eget Toftastrand konditori