Skip to main content

Varukorg


0470 – 652 90


Påskafton & påskdagen

Fira påsken på Villa Vik

Nu närmar sig vårens mest familjära och mysiga helg – påskhelgen.
Passa på att unna hela familjen en härlig stund i våra matsalar. 

Påskafton 13.00 – 17.00
Påskdagen 13.00 – 15.00

425 kronor per person för förrätt, huvudrätt samt en dessertbuffé. Ni kan välja mellan tre olika huvudrättsalternativ varav ett vegetariskt alternativ.

För barn upp till 12 år erbjuds en barnmeny för 225kr Den består då av förrätt med melon och skinka, huvudrätt serveras köttbullar med gräddsås och potatis och som avslutning finns dessertbuffén för hela sällskapet.

Om ni önskar bo över har vi ett specialerbjudande på hotellet – 550 kr för del i dubbelrum inklusive Villa Viks härliga helgfrukost. Vänligen skicka en bokningsförfrågan till hotell@villavik.se med antal och datum.

Vi är så tacksamma om ni redan vid bokning uppger eventuell allergi som vi ska ta hänsyn till.

Påskmenyn

Förrätt 
Fyra små påskinspirerade snittar:

  • Petit choux fylld med Skagen 
  • Laxrulle med färskost och pepparrot 
  • Gubbröra på Toftastrands rågbröd 
  • Linnebjörkeägg med kaviarcrème och matjessill 

Varmrätt 
Rosmarinstekt lammentrecote från utvalda svenska gårdar, serveras med bakade tomater, potatiskaka smaksatt med chèvre, örtströssel, puré på palsternacka och vitlök samt madeirasky 

eller 

Halstrad gösfilé från Åsnen, serveras med vinsås med syrad schalottenlök och rapsolja från Gunnarshög, lättsauterad sommarkål, sparris, vårlök och hummerolja 

eller 

Arancini på ekologiskt ris, serveras med zucchini, kronärtskocka och ostronskivling, rostad paprikacrème och yoghurtsås 

Dessertbord 
Sötsaker från vårt eget Toftastrand konditori