Skip to main content

VarukorgKonferens på Villa Vik

Närhet till naturen & lugnet inspirerar till nya idéer

Hos oss kan ni mötas och konferera i ostörd miljö och samtidigt njuta av god mat från lokala producenter.

Här väljer du mellan hel- eller halvdagskonferens. Vårt hotell erbjuder övernattning för era deltagare, vilket är som pricken över i:t efter en trevlig middag med gruppen i våra matsalar.
Vi erbjuder olika teamaktiviteter som både passar gruppen som vill utmana kroppen, knoppen eller smaklökarna.
Om konferensgästerna behöver ladda sin elbil finns tre laddstolpar för sammanlagt sex bilar med 22 kWh.

Konferens på Villa Vik

För en givande konferens erbjuder vi tekniskt välutrustade lokaler i en avstressande och fridfull miljö strax utanför Växjö. Totalt finns 120 konferensplatser fördelade på fem konferenslokaler. Till lunch serveras en tvårätters måltid där vi lyfter fram våra svenska och framförallt småländska råvaror från våra lokala producenter.  Efter maten ingår ekologiskt kaffe och husets söta bakverk. Vårt eget bageri bakar alltid något läckert till kaffepausen. Middagen serveras i vår matsal där en gång i tiden den kända operasångerskan Christina Nilssons höll sina middagar.

Våra konferenspaket

Välj ett konferensförslag nedan eller kontakta oss så skapar vi ett konferenspaket efter era önskemål. Till paketpriset tillkommer lokalhyra för det konferensrum som ni önskar.

Halvdagskonferens

Förmiddagskonferens 08.00-12.00
Pris 405:-/person ex moms

Här startar ni med förmiddagskaffe, nybakade frallor från Toftastrand. Lunchen består av förrätt och varmrätt tillagat av till stor del lokala råvaror, smör och bröd. Ni avslutar lunchen med ekologiskt kaffe och husets söta bakverk. Mat, fika, block, penna samt frukt, godis och vatten ingår i ert konferenspaket

Eftermiddagskonferens 13.00- 17.00
Pris 405:-/person ex moms

Eftermiddagskonferensen börjar ni med vår lunch som består av förrätt och varmrätt tillagat av till stor del lokala råvaror, smör och bröd. Ni avslutar lunchen med ekologiskt kaffe och husets söta bakverk. Till eftermiddagskaffet serverar vi ett gott bakverk från vårt konditori. Block och penna samt frukt, godis och vatten ingår i ert konferenspaket.

Till detta tillkommer lokalhyra beroende på storleken på det rum som ni önskar konferera i.

Heldagspaket

Pris 490:-/person ex moms

Här startar ni med förmiddagskaffe, nybakade frallor från Toftastrand. Lunchen består av förrätt och varmrätt tillagat av till stor del lokala råvaror, smör och bröd. Ni avslutar lunchen med ekologiskt kaffe och husets söta bakverk. Till eftermiddagskaffet serverar vi ett gott bakverk från vårt konditori.

  • Konferenslokal kl 8-17, skrivblock och penna, whiteboard, blädderblock, projektor och i vissa rum, skärm med clickshare teknik.
  • Frukt, vatten och godis i anslutning till lokalen.

Till detta tillkommer lokalhyra beroende på storleken på det rum som ni önskar konferera i.

Heldagskonferens med övernattning

Här startar ni med förmiddagskaffe, nybakade frallor från Toftastrand. Lunch serveras i Villa Viks matsalar och en tvårätters lunch där vi vill lyfta fram våra svenska och framförallt våra småländska råvaror från lokala producenter. Till maten serverar vi nybakat bröd med vispat smör samt kolsyrat vatten. Efter maten ingår ekologiskt kaffe och liten dessert. Eftermiddagskaffet serveras med något läckert från Toftastrands konditori.

  • Konferenslokal 8 timmar, skrivblock och penna. Frukt, vatten och godis i anslutning till lokalen.
  • Klockan 18.00 serverar vi en tvårätters middag, inspirerad av säsongens skafferi.
  • Vi har en mängd olika aktiviteter att erbjuda gruppen både innan middagen eller kanske en trevlig provning av något slag efter middagen?
  • Efter en god natts sömn vaknar ni till doften av nybakat från konditoriet och ni är välkomna till frukost i Villa Viks matsalar. Är solen framme är det mysigt att äta sin frukost på altanen med utsikt över Toftasjön och kanske till och med ta ett morgondopp!
  • Önskar ni en trerätters meny i stället så ordnar vi gärna detta. Vill ni fortsätta med ytterligare en konferensdag bokar ni en hel eller halvdag till.